HERBRONNEN IN HET HARTJE VAN DE NATUUR

Verborgen in een oude watermolen (die dateert uit de 19e eeuw) en volledig gerestaureerd: de 'Moulin du Petit Rot' biedt u de kans even te ontsnappen aan de alom heersende drukte van het dagelijkse leven.

  • U zal in deze prachtige streek genieten van een nog ongerepte en beschermde natuur, waar u omgeven door kalmte en prachtige landschappen opnieuw tot rust kan komen.
  • Uw verblijf staat in het teken van ontspanning en genieten van een uitzonderlijk kader: meren, bossen, boomgaarden en heuvels in het hartje van een privé-domein van twintig hectare, aan de voet van de Croix-Scaille.

DE STERKE PUNTEN

Herbronnen in het hartje van de natuur

Tuin

Het huis is omgeven door een grote tuin. Bij mooi weer zal u vast de verleiding niet weerstaan om te genieten van de verschillende terrassen en hun mooie uitzicht op het domein. De Moulin du Petit Rot is voorzien van een buitensauna en biedt alle mogelijkheden voor een buitengewoon verblijf.

Activiteiten

Onze gîtes zijn heel gunstig gelegen en bieden u dan ook de kans om tijdens uw verblijf deel te nemen aan een breed scala van activiteiten.

Super ingericht

Onze gîtes bieden naast de gebruikelijke uitrusting ook een babystoel, tuinmeubilair, een barbecue, een dvd-speler, gezelschapsspelen, wifi en nog heel wat andere zaken die het verschil zullen uitmaken tijdens uw verblijf.

Terras

Onze terrassen brengen u zo dicht mogelijk bij de natuur terwijl u tegelijkertijd toch ook kan genieten van het comfort van een barbecue onder vrienden of collega's.